AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2024

"Kilpailu avauksen paikoista on kova" - AC Oulu hakee hyvää kenraalia perjantaina Ilveksen vieraana

"Kilpailu avauksen paikoista on kova" - AC Oulu hakee hyvää kenraalia perjantaina Ilveksen vieraana

Rauno Ojanen odottaa Ilves-ottelusta hyvää mittaria. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Ilves kohtaavat perjantaina Tampereella harjoitusottelussa, joka on samalla Veikkausliigakauden kenraali.

Oululaiset pääsevät testaamaan jo ennen kautta uuden Tammelan stadionin toimivuuden ja olosuhteet, kun joukkue matkustaa tupsukorvien vieraaksi Tampereelle. Joukkueet kohtasivat talvella Liigacupissa Oulussa, jonka Ilves vei nimiinsä 0-1 lopputuloksella. Kissapedot putosivat Liigacupissa semifinaaleissa FC Interiä vastaan ja näin ollen he pelaavat nyt myös harjoitusottelussa eivätkä finaalissa.

Molemmissa joukkueissa on hyvin maltillisesti tapahtunut muutoksia edelliseen kohtaamiseen ja voimasuhteet näyttäytyvät hyvin tasapainoisilta.

- Viimeinen harjoitusottelu ennen Veikkausliigan alkua ja pitkä pre-season on pian ohi. Useampi nuorten maajoukkuepelaaja palaa viikolla harjoitusvahvuuteen, viimeisimmät tosin vasta torstaiksi. Tämä vaikuttaa tietysti pelaavaan kokoonpanoon, joten pientä säätöä joudutaan tekemään. Kilpailu avauksen paikoista on kova.

- Harjoittelua on jatkettu hieman kevennetysti, joten saadaan varmasti hyvä tapahtuma perjantaina Ilvestä vastaan. Samalla pääsemme tutustumaan Tammelan uuteen jalkapallostadioniin, kertoo AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen

Veikkausliigan kynnyksellä Laivastonsiniset pääsevät ehyemmällä kokoonpanolla liikenteeseen kuin aiemmassa kohtaamisessa. AC Oulun riveistä varmoja poissaolijoita ovat pitkäaikaisloukkaantunut Bubi Forsström sekä Danny Barrow ja Roope Salo.

Ottelu Tammelan Stadionilla alkaa perjantaina kello 17.00.

Lisää uutisia