AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2024

SJK haki voiton Paidesta - "Treeniviikonloppu Virossa on sujunut hyvin"

SJK haki voiton Paidesta - "Treeniviikonloppu Virossa on sujunut hyvin"

Pyry Hannola iski SJK:n avausosuman. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkusti viikonloppuna eteläiseen naapurimaahamme Viroon ja Paiden kaupunkiin, jossa se pelasi harjoitusottelun Paide Linnameeskondia vastaan.

Maajoukkuetehtävienkin takia supistunut joukkue voitti virolaisvastustajansa Pyry Hannolan ja Rasmus Karjalaisen maaleilla lukemin 1–2.

SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen oli ottelun antiin kaikkineen tyytyväinen.

– Peli oli hyvä. Aloitimme pelin rivakasti ja saimme jo ensimmäisen viiden minuutin aikana kolme hyvää tekopaikkaa. Paide pääsi vähitellen peliin mukaan ja sai aikaan keskityspaikkoja ja joitakin laukauksia, mutta ei mitään todella vaarallista. Prässäsimme heitä todella korkealta ja saimmekin painostuksellamme tilanteita aikaan – erään tilanteen päätteeksi Pyry teki maalin.

- Sen jälkeen olimme melko dominoivia koko ensimmäisen jakson lopun ajan, ja meidän olisikin pitänyt tehdä toinen maali, mutta lopulta ennen taukoa Paide tasoitti. Toisella jaksolla organisoimme joukkuamme tiiviiksi. Voitimme pallon jatkuvasti itsellemme heidän puoliskollaan. Rasmus teki hienon maalin, ja sen jälkeen kontrolloimme pelin joka osa-aluetta. Osoitimme kypsyyttä ottelun lopussa, kun kykenimme pitämään pallonhallinnan ja pitämään pelin ohjakset käsissämme, Lehtinen kertasi ottelua.

Voiton lisäksi SJK on Virossa päässyt harjoittelemaan ja kokonaisuus on toiminut.

- Olisimme voineet saada vakuuttavammankin tuloksen, mutta kokonaisuutena suorituksemme oli yhtenäinen ja olen iloinen joukkueen ja taustavoimien puolesta. Treeniviikonloppu Virossa on sujunut hyvin, ja ensi viikonloppuna olemme taas valmiimpia, kun kohtaamme FC Hakan, kommentoi Lehtinen.

Lisää uutisia