AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 18.9.2023

SJK:n ja Vision FC:n yhteistyö toi jälleen uuden pelaajan Seinäjoelle - Emmanuel Essel sopimukseen

SJK:n ja Vision FC:n yhteistyö toi jälleen uuden pelaajan Seinäjoelle - Emmanuel Essel sopimukseen

Emmanuel Essel ehti jo saada tuntumaa SJK Akatemiaan. (Kuva: SJK)

SJK ja ghanalainen yhteistyöseura Vision FC, ovat tehneet vuoden lainasopimuksen 19-vuotiaan Emmanuel Esselin kanssa.

Laina sisältää osto-option, ja se on jatkumoa maaliskuussa tehdylle seurayhteistyölle, jonka kautta SJK:ssa pelaa jo ennestään ghanalaiset Terry Yegbe ja Salim Yussif.

Erityisesti vasemmalla laidalla pelaava Emmanuel Essel saapui Seinäjoelle viime viikolla, mutta lainasopimus on tehty jo aiemmin kesällä. Essel joutui kuitenkin odottelemaan pelilupaa tälle kaudelle. Sellainen saatiin viimein ja Essel teki jo debyytin SJK Akatemian Ykkösen pelissä MP:n vieraana viime lauantaina tullen vaihdosta sisään 71. minuutilla. Vain kolme minuuttia myöhemmin Essel teki heti vaikutuksen peliin tuoden pallon ylös laidaltaan ja kova, matala keskitys löysi takatolpalle juosseen Miro Turusen. Tuolla maalilla SJK Akatemia tasoitti ottelun loppuluvuiksi 2-2.

- Tuntuu tosi hienolta olla täällä, ja oli myös hienoa tutustua uusiin joukkuekavereihin pelireissulla. Ei ollut helppoa tulla nopeasti joukkueeseen, kun ei tunne kaikkia, mutta oli mahtava tehdä debyytti heti ja onnistua siinä. Nyt tuntuu, että haluan tehdä kovasti töitä, näyttää lisää osaamistani sekä kehittyä lisää, sanoo tuore SJK-vahvistus Emmanuel Essel.

SJK:ssa Essel jatkaa SJK Akatemian mukana Ykkösessä, mutta tie on auki paljon pidemmälle.

- Emmanuel on voimakas pelaaja, jolla on kiinnostava pelityyli. Hän on vahva 1 vs. 1 tilanteissa, ja pystyy luomaan hyvin tilanteita suoraviivaisuudellaan, kuvailee SJK Akatemian valmentaja Stevie Grieve Esseliä.

- Hän myös sopeutui todella nopeasti meidän pelaajaryhmäämme, vain kolmessa päivässä, ja on erittäin innostavaa päästä työskentelemään hänen kanssaan lisää sekä auttamaan häntä uralla seuraavalle tasolle, sanoo Grieve vielä lopuksi.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia