AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2023

Nakkimukikin tekee paluun Bolt Arenalle - HJK ja Snellman yhteistyöhön

Nakkimukikin tekee paluun Bolt Arenalle - HJK ja Snellman yhteistyöhön

Bolt Arenan lihatuotteet tulevat nyt Snellmanilta. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK on rakentanut matsitapahtumansa ruokatarjontaa pala kerrallaan. Yksi iso harppaus otetaan nyt, kun Snellman hyppää Klubiperheeseen vahvasti mukaan ja ottaa vastuulleen matsitapahtumien lihatarjonnan.

Snellman on suomalaisille tuttu pietarsaarelainen elintarvikealan perheyritys. Klubin ja Snellmanin arvomaailmat kohtaavat. Liha tuotetaan vastuullisesti kotimaisilla perhetiloilla.

– On upeaa saada Snellman mukaan Klubi-perheeseen. Snellmanin laadukkaat tuotteet sopivat erinomaisesti tapahtumiimme ja tarjoavat varmasti kutkuttavia makuelämyksiä vaativampaankin makuun. Snellmanin kokemus ja osaaminen auttavat meitä entistä paremmin toteuttamaan tapahtumissa tarjottavia maukkaita tuotekokonaisuuksia.

- Olen myös iloinen siitä, että osana Snellman-yhteistyötä kioskeihin palautuvat herkulliset Mr. Panini -tuotteet myyntiin. Ihan nälkä tulee tätä fiilistellessä, hymyilee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Kaikki Snellmanin lihatuotteet tehdään Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta. Liha tulee perhetiloilta, joilla eläimistä pidetään huolta ja niitä kunnioitetaan. Tuotteissa on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita ja kaikki tehdään uusiutuvalla energialla.

– Laadukkaan ruuan merkitys osana tapahtumien elämyksellisyyttä on kasvanut koko ajan. Olemme iloisia mahdollisuudesta päästä tarjoamaan yleisölle Snellmanin ja Mr. Paninin tuotteita. Hoidetaan HJK:n kanssa yhdessä tapahtumat maaliin, sanoo Snellmanin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.

Ruokalistalta löytyvät muun muassa hamppari, hodari ja uudistettu nakkimuki. Katso kaikki uudet tuotteet ja hinnat HJK:n verkkosivuilta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia