AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2023

"Ei pidä yhtään aliarvioida" - KTP tietää Gnistanin vaarallisuuden

"Ei pidä yhtään aliarvioida" - KTP tietää Gnistanin vaarallisuuden

Johannes Laaksonen varoittaa Gnistanista. (Kuva: Juha Tamminen)

Edelliskaudelta tutut KTP ja Gnistan kohtaavat jälleen toisensa keskiviikkona, mutta tällä kertaa Suomen Cupin merkeissä.

Viime kaudella Ykkösessä helsinkiläiselle IF Gnistanille Oulunkylän liikuntapuistossa sijaitsevalla Mustapekka-areenalla maalein 1-2 hävinnyt, mutta Kotkassa samaisen seuran lukemin 4-0 pöllyttänyt KTP on taas tositoimissa Arto Tolsa -areenalla kuluvan kuun viimeisenä päivänä.

Gnistan on aloittanut sarjakautensa vahvasti. Kaikki vierasottelunsa voittanut Gnistan johtaa Ykköstä kerättyään seitsemästä pelistään 17 sarjapistettä (5-2-0). Tappioton oulunkyläläisjoukkue on päävalmentaja Joonas Rantasen luotsaamana tilkinnyt puolustuksensa äärimmäisen tiiviiksi, sillä se on päästänyt vain kaksi maalia. Viiden pelin jälkeen "Kipinä" ei ollut päästänyt maaliakaan.

KTP otti perjantaina Espoossa riemukkaan 1-0-voiton FC Hongasta Veikkausliigassa ja aikoo taatusti jatkaa etenemistään myös Cup-karkeloissa.

Tähän asti vieraissa cupia pelannut KTP on nyt omien kannattajiensa edessä.

- Hyvät on fiilikset, että pääsemme tällä kertaa kotiin, KTP:n paidassa koko ottelun Honkaa vastaan uurastanut Johannes Laaksonen sanoo.

Laaksonen tietää kokeneena pelaajana, että mihinkään löysäilyyn ei ole varaa, vaikka tähänastinen eteneminen Suomen Cupissa onkin ollut helppoa.

- Gnistan on aloittanut Ykkösen hyvin. Sieltä tulee hyvä joukkue vastaan, eikä Gnistania pidä yhtään aliarvioida.

Suomen Cupin 5. kierrosta KTP - IF Gnistan Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Suomen Cupin 5. kierroksen ottelut myös suorana Ruudusta.

Lisää uutisia