AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 29.5.2023

HJK kierrättänee kokoonpanoaan vahvasti tiistain cup-ottelussa Honkaa vastaan

HJK kierrättänee kokoonpanoaan vahvasti tiistain cup-ottelussa Honkaa vastaan

HJK on tulossa tiistain otteluun eri kokoonpanolla kuin lauantaina Maarianhaminassa. (Kuva: IFK Mariehamn)

HJK ja Honka kohtaavat tiistaina Suomen Cupin 5. kierroksella Bolt Arenalla.

Metroderbyn osapuolet löytyvät tällä hetkellä Veikkausliigan kuntopuntarissa vasta sijoilta 6 ja 7: Viidestä viime pelistä kumpikin on saalistanut vain kuusi pistettä. HJK:lla on allaan vaisut vieraspelit Ilvestä ja IFK Mariehamnia vastaan, ja molemmissa hyökkäyspelaaminen on tökkinyt.

Hongalla on ollut sama murhe koko alkukauden: Joukkue on tehnyt Veikkausliigassa kolmanneksi vähiten maaleja ja jäänyt viidessä kotipelissään neljästi maaleitta. HJK:lla sen sijaan on rullannut koti-Boltilla mukavasti: 5 pelistä 4 voittoa ja 13 pistettä maalierolla 13–2.

Honka on käynyt tänä vuonna Boltilla jo kahdesti: Liigacupissa helmikuussa tulos oli kotijoukkueen eduksi 4–0 ja sarja-avauksessa huhtikuussa 2–0. Vieraat ovat sittemmin vahvistuneet erittäin kiinnostavalla pelimiehellä Roman Eremenkon liityttyä joukkueeseen toukokuun alussa.

Klubi palasi vierasreissulta Maarianhaminasta vasta sunnuntaina aamupäivällä, ja heti lauantaina vuorossa on Bolt Arenalla Veikkausliigan kärkikamppailu SJK:n kanssa. Se tarkoittaa, että tiistain avauskokoonpano tulee olemaan huomattavan erilainen kuin esimerkiksi Ahvenanmaan reissulla lauantaina.

Suomen Cupin 5. kierrosta HJK - FC Honka Bolt Arenalla tiistaina 30.5. kello 18.30. Suomen Cupin 5. kierroksen ottelut myös suorana Ruudusta.

Lisää uutisia