AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

​Mika Hilander: "Ovatko nämä "vain" Veikkausliigapelejä joillekin HJK:n pelaajille?"

​Mika Hilander: "Ovatko nämä "vain" Veikkausliigapelejä joillekin HJK:n pelaajille?"

Löytääkö HJK voittovireen Maarianhaminassa? (Kuva: Mira Lönnqvist)

Ruutu+ ja Veikkausliiga tarjoavat lauantaina 27.5. klo 18.30 eksotiikkaa saariston sydämestä, kun IFK Mariehamn isännöi HJK:ta. Studiolähetys perkaa ottelun ennakkoasetelmat jo klo 17.45 alkaen Mika Hilanderin, Marko Rajamäen ja Tero Karhun seurassa.

Ruutu+:n maalivahtispesialisti Mika Hilander nostaa esiin kotipelien tärkeyden IFK:lle.

- Saarelaiset ovat nyt kahden ottelun pisteputkessa ja mikäli haluavat säilyttää Veikkausliigastatuksensa, on kotiottelut hoidettava, Hilander tietää.

HJK:ta Hilander pitää aina ennakkosuosikkina, mutta muistuttaa, että kaikki mikä kiiltää, ei välttämättä ole kultaa.

- HJK ei henkilökohtaisesti vakuuttanut minua Ratinassa Ilvestä vastaan. Se saa itse asiassa olla tyytyväinen vieraspisteeseen. HJK:lla on tietysti poissaoloja, mutta vähitellen jengit oppivat pelaamaan sitä vastaan, ja kyllähän se on niin, että HJK:n kohtaaminen tuo aina vastustajalle lisäboostia.

Hilander pohtii, ovatko kaikki HJK:n pelaajat täysin sitoutuneita jokaiseen otteluun.

- Toki kaikki ovat ammattilaisia, mutta joskus näyttää siltä, että nämä ovat "vain" Veikkausliigapelejä joillekin. Pitää kuitenkin muistaa, että eivät nämä Veikkausliiga matsitkaan ihan "tosta vaan" – mentaliteetilla mene, Mika Hilander muistuttaa.

Kim Kallströmin selostama IFK Mariehamn-HJK Ruutu+:ssa lauantaina 27.5. klo 17.45 alkaen. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia