AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2023

Noah Pallas kovin tavoittein kauteen – ”Ehkä sen takia me olemme se musta hevonen”

Noah Pallas kovin tavoittein kauteen – ”Ehkä sen takia me olemme se musta hevonen”

Noah Pallas uskoo AC Oulun yllättävän monet tällä kaudella.

AC Oulu taipui Liigacupin finaalissa HJK:lle 1-2, mutta kokonaisuudessaan oululaisten talvi oli tuloksellisesti vahva. Noah Pallas uskoo AC Oulun menestysmahdollisuuksiin tällä kaudella.

Viime kaudella AC Oulu nousi haastajasarjasta Eurolopputurnaukseen, mutta rahkeet eivät lopulta riittäneet europaikan saavuttamiseen. Pallas uskoo AC Oulun pystyvän yllättämään monet tällä kaudella.

- Meillä on seuran sisällä omat tavoitteet, jotka ovat korkeammalla kuin viime kaudella. Totta kai me pelaajat, valmentajat ja seuran johto pidetään meidän seuraa hyvänä seurana tässä liigassa tälle tulevalle kaudelle. Mutta ehkä muut ihmiset eivät näe samalla tavalla, koska Oulu ei ole ollut sellainen tasainen seura aikaisemmin. Meidän viime vuoden sijoitus oli Oulun historian paras siihen mennessä. Ehkä sen takia me olemme se musta hevonen.

- Ulkopuolisilla on vaikea nähdä, mihin me sijoitumme tänä vuonna. Pelaajana kun katsoo meidän seuraa ja joukkuetta, niin olen sitä mieltä, että top kuusi on se tavoite, mihin me halutaan päästä tänä vuonna, Pallas toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Pallas vinkaa Veikkausliigan seuraajille, että AC Oulua kannattaa pitää tällä kaudella silmällä. Joukkueessa on useita mielenkiintoisia pelaajia, jotka ovat väläytelleet jo aiempina kausina.

- Meillä on tänä vuonna taas jollain tapaa uusi joukkue. Meillä on paljon nuoria pelaaja ja nuoria pelaajia kannattaa aina seurata. Nehän ovat ne pelaajat, jotka yleensä yllättävät ja saavat niitä läpimurtokausia.

- Meillä on hyviä nimiä joukkueessa. Otso Liimattaa, (Rasmus) Karjalaista, Jere Kallista sun muita. Sitten meillä on uusia nimiä, jotka pystyvät näyttämään ketä he ovat ja miten he pystyvät pelaamaan. Mielestä me pelaamme hyvää jalkapalloa ja yritämme avata lyhyellä ja varmoilla syötöillä eteenpäin. Minusta tuntuu, että meidän jalkapallo on ihan kivaa katseltavaa. Jos kiinnostaa sellainen, niin katsokaa meidän pelejämme, Pallas vinkkaa.

KTP-AC Oulu keskiviikkona 5.4. Arto Tolsa Areenalla kello 18.00 alkaen. Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Pallaksen haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia