AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2023

Noah Pallas haluaa voittaa AC Oululle pokaalin – ”Meillä on hyvä virinä joukkueessa”

Noah Pallas haluaa voittaa AC Oululle pokaalin – ”Meillä on hyvä virinä joukkueessa”

Noah Pallas odottaa jo Liigacupin finaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacupin mestaruus ratkotaan viikonloppuna, kun AC Oulu kohtaa finaalissa HJK:n. Huuhkajiinkin noussut AC Oulun Noah Pallas hamuaa oululaisille pokaalia.

AC Oulu on pelannut vahvan talven ansaiten paikan Liigacupin finaalissa. Lauantaina joukkueella on mahdollisuus saada seurahistorian ensimmäinen pääsarjapokaali vitriiniin.

- Tosi hyvät fiilikset, on tosi kiva päästä pelaamaan pelejä, joissa on vähän enemmän merkitystä. Seura on ottanut hyvää energiaa noista aikaisemmista peleistä ja haluamme kaikki voittaa. Meillä on hyvä virinä joukkueessa ja odotan innolla, että pääsee pelaamaan HJK:ta vastaan, Pallas hehkuttaa uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Pallaksen mukaan pelaajat tuntevat toisensa hyvin ja koossa on nuori ja nälkäinen ryhmä.

- Joukkue on päässyt aika hyvin pelaamaan toisiemme kanssa. Huomasin viime vuonna, että meillä on hyvä joukkuehenki. Pelaajat tottuvat nopeasti toisiinsa ja mielestäni on jalkapallossa tärkeää, että tietää nopeasti joukkueensa pelaajien vahvuudet. Minusta tuntuu, että meillä on tuo hyvässä kunnossa ja muutenkin meillä on aika nuori joukkue. Siinä on omat riskinsä, mutta positiivisesti meillä on paljon energiaa ja paljon voitontahtoa. Sellaista näyttämisen tahtoa joukkueessa ja se on mielestäni auttanut meitä noissa peleissä.

Joukkueen esitysten lisäksi Pallas on ollut suhteellisen tyytyväinen omiin talven esityksiinsä.

- Aika normaalitasoisesti ovat menneet minun pelini. Minulla oli ehkä yksi, kaksi peliä, joissa en ollut sataprosenttisessa kunnossa. Eli vähän huonommin kuin olisin itse halunnut, mutta jos miettii kaikkia pelejä yhteensä, niin aika omaa tasoa noissa Liigacupin peleissä tähän asti.

Pallaksen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Liigacupin finaali HJK-AC Oulu lauantaina 1.4. kello 15.00 Bolt Arenalla. Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Lisää uutisia