AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 30.3.2023

Noah Pallas nousi reilussa vuodessa Kakkosesta Huuhkajiin – ”Tulee välillä aika outo fiilis”

Noah Pallas nousi reilussa vuodessa Kakkosesta Huuhkajiin – ”Tulee välillä aika outo fiilis”

Noah Pallas on nopeasti noussut Huuhkajiin saakka. (Kuva: Juha Tamminen)

Noah Pallas on noussut ryminällä ensin Veikkausliigaan ja samalla myös Huuhkajiin. Vielä kaudella 2021 Pallas pelasi Kakkosessa.

Pallas siirtyi viime kaudeksi AC Ouluun ja löi nopeasti läpi joukkueessa lunastaen itselleen avauskokoonpanon paikan. Samalla Pallas nousi Veikkausliigassa pelipaikkansa aateliin ja kiinnitti myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervan huomion.

- Minulla on tavoitteita ja unelmia, joita yritän seurata ja minkä takia teen niin kovaa työtä. Nämä kaikki tapahtumat tulivat aika nopeasti peräkkäin. Tulee välillä aika outo fiilis, kun ei oikein tiedä, mitä mieltä on asiasta. Aikaisempina vuosina, kun olen pelannut jalkapalloa, niin olen jäänyt jumiin tiettyyn sarjaa tai tiettyyn tilanteeseen pidemmäksi aikaa. Nyt kun tulee tällainen hetki uralla, että saa asioita vähän nopeampaan tahtiin, niin kyllä siihenkin on vähän totuteltava, Pallas toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Vaikka nousua huipulle voidaan pitää rakettimaisena, niin Pallas pitää edelleen jalat tiukasti maassa.

- Ehkä tavoitteet ovat enemmän konkreettisempia asioita. Sellaisia, joita näen enemmän mahdollisena, että voin saada esimerkiksi kauden aikana tai vuosien aikana. Kun pelasin Kakkosta, niin tavoitteena oli pelata Veikkausliigaa ja tehdä itsestäni vähintään Veikkausliiga-pelaajan. Kun pelasin Kakkosessa, niin unelmani oli pelata ulkomailla. Ne aina vaihtuvat riippuen siitä, miten minulla menee jalkapallon parissa. Niissä on hieno ero. Unelmat ovat sellaisia, mitä en mieti niin realistisesti ainakaan vielä. Ehkä tulevaisuudessa saan niistäkin tavoitteet. Saa nähdä.

Pallaksen haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia