AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2023

Honka-SJK 15.4. siirtyy pelattavaksi Myyrmäkeen

Honka-SJK 15.4. siirtyy pelattavaksi Myyrmäkeen

Honka ja SJK kohtaavat 15.4. Myyrmäessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan 15. huhtikuuta pelattava ottelu FC Honka – SJK siirtyy pelattavaksi Myyrmäen jalkapallostadionille Vantaalle.

Hongan kotiareenalla Tapiolan Urheilupuistossa on tehty jo hyvän aikaa töitä nurmikentän eteen, mutta kylmät säät vaikuttavat väistämättä nurmen kasvun alkamiseen ja siten kentän tuloon pelikuntoon talven jäljiltä.

- Vaikka aurinko lämmittää ja päivälämpötilat ovat nousussa, niin öisin painutaan edelleen pakkasen puolelle ja kenttä ei millään ehdi pelikuntoon 15. päivään mennessä, Hongan manageri Hexi Arteva taustoittaa.

- Jos kevät etenee vauhdilla, kentällä voisi ehkä juuri ja juuri pelata jo kuun puolivälissä. Vaarana on kuitenkin se, että nurmi menee siihen kuntoon, että siitä kärsitään pitkälle eteenpäin. Parempi antaa nurmen päästä kunnolla kasvuun ja seuraavassa kotiottelussamme toukokuun alussa päästään jo hyväkuntoiselle kentälle.

Veikkausliiga on vahvistanut ottelupaikan muutoksen.

Lisää uutisia