AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2023

​Finaalitappio harmitti AC Oulua – "Emme voittaneet, mutta olemme oikealla tiellä"

​Finaalitappio harmitti AC Oulua – "Emme voittaneet, mutta olemme oikealla tiellä"

HJK oli niukasti AC Oulua vahvempi. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu joutui lähtemään kotimatkalle Helsingistä vuoden ensimmäinen tappio niskassaan HJK:n oltua Liigacupin finaalissa vahvempi lukemin 2-1.

Alkukevään pitkälti sivussa loukkaantumisen takia ollut Rasmus Karjalainen tuli lauantaina vaihdosta kentälle ja oli lähellä iskeä AC Oululle johtomaalin. Pian sen jälkeen ottelu kääntyi HJK:lle ja lopputulos luonnollisesti harmitti Karjalaista.

AC Oululle finaalipaikka oli ensimmäinen ja palkintokaapissa olisi tilaa. Karjalainen muistutti, että Liigacupin voittokin olisi ollut todella iso asia.

– Jos haluamme olla iso seura, siihen kuuluvat pokaalit. On sama, mikä sen pokaalin arvostus on Suomessa, haluamme voittaa. Nyt pääsimme lähelle. Emme voittaneet, mutta olemme oikealla tiellä, Karjalainen sanoi Kalevalle.

- Totta kai tämä on pettymys, tulimme tänne voittamaan.

Karjalainen painottaa kaikkineen Liigacupin tärkeyttä joukkueelle. Seitsemän ottelua cupissa muita liigajoukkueita vastaan on AC Oululle tärkeä asia, kun se hyökkää nyt kohti liigakautta. Ilman Liigacupia AC Oulu joutuisi tekemään vierasmatkoja harjoitusotteluihin.

– Joillekin tämä voi olla harjoitusturnaus, mutta meille nämä ovat tosi tärkeitä pelejä. Isossa kuvassa meidän pelimme on näyttänyt melko valmiilta koko talven ajan. Luulen, että olemme paljon valmiimpia kuin monet muut, Karjalainen sanoo.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia