AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2023

FC Hakan Bah-Traore löytänyt yllättävän harrastuksen - "Olen koukussa avantouintiin"

FC Hakan Bah-Traore löytänyt yllättävän harrastuksen - "Olen koukussa avantouintiin"

Haymenn Bah-Traore on tykästynyt avantouintiin.

FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt togolaisjuuret omaava saksalaispuolustaja Haymenn Bah-Traore on viihtynyt hyvin uudessa seurassaan. Laitakiituri on ehtinyt löytää Suomesta itselleen jo uuden mieleisen harrastuksen.

Dortmundin organisaatiosta Hakaan siirtynyt Bah-Traore saapui Valkeakoskelle joulukuussa ja on löytänyt itselleen perisuomalaisen harrastuksen.

- Olen koukussa avantouintiin, Bah-Traore heittää Hakan sivuilla.

- Yritän käydä joko Valkeakoskella tai Tampereella avannossa mahdollisimman usein. Se on aivan mahtavaa, kun ensin menet saunaan ja sieltä suoraan jäiseen avantoon, Bah-Traore hehkuttaa.

Hän myöntää, ettei avantouinti ollut hänelle järin tuttua ennen Suomeen saapumista.

- Olin tietenkin ollut saunassa aiemmin ja olin nähnyt avantouinnista videoita Saksan TV:ssä ja YouTubessa. Halusin kokeilla sitä, kun täällä oli sellainen mahdollisuus. Olin yllättänyt, etteivät jotkut suomalaiset joukkuekaverini ole olleet avannossa ja he kutsuivat minua hulluksi, Bah-Traore nauraa.

Hän on kuitenkin saanut houkuteltua muitakin seurakseen.

- Kristianin (Yli-Hietanen) kanssa menemme usein ja Logankin (Rogerson) on saatu houkuteltua mukaan. Ryan on vielä ollut liian nössö, Bah-Traore heittää piikin joukkuekaveri Ryan Mahutalle.

Lisää uutisia