AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2022

​FC Haka vahvisti togolaisen testimiehensä kahden vuoden sopimuksen

​FC Haka vahvisti togolaisen testimiehensä kahden vuoden sopimuksen

Haymenn Bah-Traoré on Hakan tuore vahvistus. (Kuva: Kati Ojala / FC Haka)

FC Hakan testissä joulukuussa ollut 25 -vuotias puolustaja Haymenn Bah-Traoré on allekirjoittanut seuran kanssa 2-vuotisen pelaajasopimuksen.

Näytöt testijaksolla riittivät Hakan valmennusjohdolle.

- Haymenn on vakuuttanut meidät kahden viikon testiaikana. Todella nopeajalkainen, pallollisena taitava pelaaja, josta varmasti on meille apua kauden aikana, päävalmentaja Teemu Tainio luonnehtii tuoreinta hankintaa.

Viime kaudella Borussia Dortmundin II-joukkueessa esiintynyt togolainen oli saanut entiseltä joukkuekaveriltaan hyvää palautetta Suomesta, sekä Veikkausliigasta ja odottaakin innoissaan uutta haastetta urallaan.

- Pääsarjassa pelaaminen on hyvä askel uralleni ja minut on otettu täällä joukkueen toimesta erinomaisesti vastaan. En malta odottaa, että päästään tammikuussa vauhtiin.

Myös uusi ja erilainen ympäristö on ollut alkushokin jälkeen mieleen.

- Pidän kaupungista, vaikkakin se on melko pieni. Pidän myös maisemanvaihdoksesta ja lumesta, se on erilaista, Haymenn kertoo.

Mies näkee vahvuuksikseen kokemuksen, sekä asenteen

- Annan aina 100% joukkueelle!

- Haluan pelata tulevalla kaudella mahdollisimman paljon ja saavuttaa joukkueen kanssa menestystä.

Haymenn Bah-Traorén myötä FC Hakan sopimuspelaajien määrä nousee 18 kappaleeseen:

Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Eero-Matti Auvinen, Tino Purme, Konsta Mervelä, Thomas Saarinen, Oiva Laaksonen, Felix Lehtinen, Anthony Herbert, Tuure Siira, Henri Malundama, Oliver Whyte ja Haymenn Bah-Traoré.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia