AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 26.1.2023

"Ei koskaan mikään helppo ottelu" – IFK Mariehamn haastamaan HJK:ta perjantaina

"Ei koskaan mikään helppo ottelu" – IFK Mariehamn haastamaan HJK:ta perjantaina

"Ahna" joukkoineen matkaa HJK:n vieraaksi. (Kuva: Juha Leskinen)

Liigacupin viikonloppu käynnistyy jo perjantaina iltapäivällä Bolt Arenalla, kun HJK isännöi A-lohkon ottelussa IFK Mariehamnia.

IFK Mariehamn pääsee kamppailuun allaan jo yksi Liigacupin ottelu, kun viime viikonloppuna Espoosta tarttui matkaan piste 0-0-tasapelillä Honkaa vastaan. Päävalmentaja Daniel Norrménin mukaan tuo ottelu antoi hyvän pohjan myös HJK:n kohtaamista ajatellen.

- HJK vieraissa ei koskaan ole mikään helppo ottelu, mutta otamme matkaan 70 ensimmäistä minuuttia edellisottelusta Honkaa vastaan ja pyrimme jatkamaan siitä, Norrmén sanoo.

Norrmén muistuttaa myös siitä, että HJK:lla on eväät valita perjantainen kokoonpanonsa todella laajasta ryhmästä.

- Vastustajaa on hiukan vaikea ennakoida, sillä HJK:lla on käytännössä ryhmä, josta saa kolme mahdollista täysin erilaista avauskokoonpanoa.

Oman ryhmänsä osalta Norrmén kertoo, että matkaan lähdetään samalla ryhmällä kuin Honkaa vastaan sillä muutoksella, että Arvid Lundbergin tilalle ryhmään nousee lupaava Linus Kaikkonen. Lisäksi Honka-ottelussa tauolla varotoimenpiteenä vaihtoon tulleen Patrik Raitasen pelikunto on kysymysmerkki. Mikäli Raitanen ei matkaan lähde, hänet korvaa farmiseura FC Ålandista mukaan nostettu Max Peterson.

Liigacupin ottelu HJK - IFK Mariehamn Bolt Arenalla perjantaina 27.1. kello 15.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut
Lisää uutisia