AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 25.12.2022

Pirttijoki tyytyväinen FC Lahden joulukuun harjoituksiin – ”Hyvä maku jäi”

Pirttijoki tyytyväinen FC Lahden joulukuun harjoituksiin – ”Hyvä maku jäi”

Juho Pirttijoki odottaa jo Liigacupin otteluita. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti harjoitteli muutaman viikon joulukuun aikana aloittaessaan valmistautumisen kohti tulevaa kautta. FC Lahden Juho Pirttijoki oli tyytyväinen joulukuun antiin ja odottelee jo tositoimiin pääsemistä.

FC Lahti harjoitteli usean muun joukkueen tavoin joulukuussa hakien tuntumaa viime kauden päättymisen jälkeen.

- Oli aika perinteiset joulukuun harjoitukset. Kaikki sopimuspelaajat olivat mukana ja siihen päälle vielä testipelaajia ja junnuja. Kaikilla riitti hyvin virtaa ja vedimme kolme viikkoa. Tykkään joulukuun harjoituksista ja pääsee vähän harjoittelemaan jengin kanssa. Hyvä maku jäi, Pirttijoki kertasi vuoden viimeisiä harjoituksia.

Veikkausliigajoukkueet pääsevät nopeasti taas kilpailullisten pelien ääreen, kun Liigacup pyörähtää käyntiin tammikuussa. Pirttijoki liputtaa vahvasti Liigacupin puolesta.

- Mielestäni se on ehdottomasti hyvä kilpailu talveen. On aina hyvä pelata kilpailullisia otteluita verrattuna harjoitusotteluihin. Liigacupin peleissä on kuitenkin panosta ja se antaa kaikille enemmän mielenkiintoa. On mukavampi nyt, kun Liigacup on takaisin ja Suomen Cup on taas perinteisessä muodossa. Liigacupin pelit ovat aina kovempia kuin pelkästään harjoituspelit ja niissä pystyy hieman peilaamaan omaa peliä muihin verrattuna.

Jouluna Pirttijoki rauhoittuu kotikonnuillaan Akaan Toijalassa.

- Joulu menee rauhassa syödessä hyvin ja nauttien rauhallisesta joulusta. Tietenkin siinä omatoimiset harjoitukset jatkuvat, mutta muuten kinkkua ja laatikoita syöden.

Lisää uutisia