AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2022

Tainio ei suostunut vielä juhlimaan – ”Jalkapallossa kaikki on mahdollista”

Tainio ei suostunut vielä juhlimaan – ”Jalkapallossa kaikki on mahdollista”

Haka tarrasi kiinni eurocupin paikkaan. (Kuva: Apollo Photo)

FC Haka otti tiukan otteen ensi kauden Konferenssiliigan karsintapaikkaan voittamalla Eurolopputurnauksen ensimmäisessä finaalissa VPS:n vieraskentällä 3-0.

Haka teki kaikki maalinsa ensimmäisellä puoliajalla. Kaikista Hakan maaleista vastasi Lee Erwin, joka teki näin kauden ensimmäisen hattutemppunsa. Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kehui skottihyökkääjän viimeistelytaitoa.

- Ensimmäisellä puoliajalla olimme todella hyviä ja muillakin oli paikkoja tehdä maaleja, tosi laadukkaita paikkoja. Mutta kyllähän Lee on näyttänyt tässä kauden aikana, että hän taitaa maalinteon ja tietenkin kolme maalia näin tärkeään peliin on upea suoritus, Tainio kertasi avausjaksoa ja maalitykkinsä esitystä Hakan sivuilla.

Selvä voitto avausosasta lämmitti Tainiota Vaasan koleassa illassa. Hän kuitenkin muistuttaa, että ottelupari on vasta puolivälissä.

- Tulimme sillä ajatuksella tänne, että saamme hyvät lähtökohdat sunnuntaille, ja tietenkin 3-0-vierasvoitto on juuri sitä. Taktiikkamme ja pelisuunnitelmamme puri tänään tosi hyvin ja kaiken kaikkiaan hyvä reissu, Tainio iloitsi.

– Täytyy muistaa, että jalkapallossa kaikki on mahdollista ja nyt meidän pitää huolehtia siitä, että sunnuntaina hoidamme homman pakettiin. Toivottavasti tulee paljon porukkaa kannustamaan meitä, niin saadaan homma maaliin asti, Tainio jatkaa.

Eurolopputurnauksen finaalit:

Ke 26.10. klo 18.00 VPS – FC Haka 0-3 (0-3)
Su 30.10. klo 15.00 FC Haka – VPS, Tehtaan kenttä - pääsyliput

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia