AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2024

SJK-luotsi Toni Lehtinen iloitsi uusista ratkaisijoista - "Tämä oli helpottava voitto"

SJK-luotsi Toni Lehtinen iloitsi uusista ratkaisijoista - "Tämä oli helpottava voitto"

Toni Lehtinen oli helpottunut kolmesta pisteestä. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Seinäjoen Jalkapallokerho palasi voittokantaan sunnuntaina kaataessaan IF Gnistanin vieraissa 1–0. Voitto nosti yhä tappioitta olevan Kerhon Veikkausliigan kärkipaikalle.

Sunnuntain mittelö ratkesi vasta loppuhetkillä, kun ottelun ainokainen syntyi 90. minuutilla Valentin Gascin toimesta. Kummallakin joukkueella oli ottelussa useampia paikkoja heiluttaa verkkoa, mutta Gasc jäi illan ainoaksi onnistujaksi.

- Meillä oli avausjaksolla tarpeeksi vapaata tilaa ja tilaisuuksia maalintekoon, mutta emme onnistuneet viimeistelyssä. Meidän olisi pitänyt pystyä ottamaan johtoasema ennen taukoa, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen tuumasi ensimmäisestä 45-minuuttisesta.

Ratkaisu jäi kuitenkin loppuminuuteille ja oli iso asia SJK:lle.

- Tämä oli helpottava voitto. Puolustimme toisella jaksolla hyvin, ja Miquel (Rodriguez) otti isoja torjuntoja, jotka antoivat koko joukkueelle itseluottamusta. Eetu (Mömmö) antoi lopulta loistavan keskityksen boksiin, mistä pääsimme ratkaisemaan pelin.

- Ja hienoa, että meiltä löytyi taas uusi ratkaisija. Laaja onnistujien rintama osoittaa, että jokainen meistä on valmis tekemään kaikkensa voiton eteen, Lehtinen iloitsi.

Lisää uutisia