AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 12.8.2022

Jussi Jääskeläinen hehkuttaa HJK:n euromenestystä: ”Loistava saavutus”

Jussi Jääskeläinen hehkuttaa HJK:n euromenestystä: ”Loistava saavutus”

HJK selvitti tiensä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n lohkopaikan varmistuminen ei jäänyt huomaamatta yhdeltä kaikkien aikojen suomalaisfutaajaltamme.

Huuhkajissa ja Valioliigassa mahtavat urat tehnyt legendaarinen Jussi Jääskeläinen on ymmärrettävästi hyvillään siitä, että HJK etenee tänäkin vuonna vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Jääskeläinen hehkutti asiaa tuoreessa Week of Football -podcastin jaksossa Suplassa.

- Kyllähän se on loistava saavutus taas HJK:lta! Konferenssiliiga tuo hyvän palkintosumman jo lohkovaiheeseenkin pääsystä. Se on HJK:n tulevaisuudelle todella tärkeää. Vähintään tosiaan on jo Konferenssiliigan paikka ja vielä on mahdollisuus Eurooppa-liigaan!

Konferenssiliigan paikka olisi Eurooppa-liigasta putoamisen sattuessa HJK:lle toinen peräkkäinen. Viime vuoden kisassa HJK jäi lohkossaan kolmanneksi. HJK voitti armenialaisen Alashkertin kahdesti, mutta hävisi sekä kotona että vieraissa LASK:lle ja Maccabi Tel Aviville. Nyt "Jässi" odottaa parempaa.

- Viime vuodesta jäi hampaankoloon. Emme nähneet parasta HJK:ta varsinkaan loppukauden lohkovaiheessa. Toivottavasti näemme nyt yhden vuoden kokeneemman HJK:n vähintään Konferenssiliigassa, hän sanoo.

HJK kohtaa Eurooppa-liigan playoff-kierroksella tanskalaisen Silkeborgin. Ensimmäinen osaottelu pelataan elokuun 18. päivänä kello 19 Töölössä Bolt Arenalla.

Lisää uutisia