AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2022

​HJK komeasti jatkoon – paikka eurocupien lohkovaiheessa varmistui

​HJK komeasti jatkoon – paikka eurocupien lohkovaiheessa varmistui

Santeri Hostikka iski HJK:n voittomaalin torstaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK jatkoi komeaa taivaltaan eurokentillä kaatamalla Eurooppa-liigan karsinnassa torstaina NK Mariborin myös kotonaan.

HJK lähti torstain otteluun alla vierasottelusta Sloveniasta hankittu 2-0-johto. HJK piti myös asemistaan kiinni erinomaisesti. Santeri Hostikka iski toisen jakson alkupuolelle Lucas Lingmanin syötöstä HJK:lle johtomaalin myös kotiottelussa. Tämä jäi kamppailun ainoaksi osumaksi ja näin HJK etenee jatkoon yhteismaalein 3-0.

Voiton myötä HJK jatkaa Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle, jonka vastustajaksi on arvottu tanskalainen Silkeborg IF. Mikäli HJK kampeaa vielä tanskalaiset tieltään, urakka jatkuu Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Tappiokin Silkeborgille tietäisi HJK:n europelien jatkumista Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

Lisää uutisia