AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2022

"Tiedämme mitä asioita pitää tehdä eri tavalla" - KuPS uskoo yhä jatkomahdollisuuksiin

"Tiedämme mitä asioita pitää tehdä eri tavalla" - KuPS uskoo yhä jatkomahdollisuuksiin

KuPS lähtee haastamaan Young Boysia torstaina toistamiseen. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS lähtee torstain Konferenssiliigan karsintaotteluun Young Boysin vieraana hankalasta tilanteesta, mutta ei missään nimessä ennakkoon luovuttaneena.

Young Boys haki avausosassa 2-0-voiton ja KuPS:n päävalmentaja Simo Valakarin mukaan tuosta ottelusta ammennetaan tarvittava torstai-illalle. KuPS ei pystynyt viikko sitten pelaamaan omaa peliään ja nyt edessä on uusi yritys.

- Saimme paljon hyvää oppia vastustajaltamme. Nyt tiedämme, mitä asioita meidän pitää pystyä tekemään kentällä eri tavalla ja kuinka pelata todella kovan paineen alla. Haluamme näyttää kaikille, että pystymme pelaamaan näissä peleissä.

- Jos pystymme toteuttamaan omat asiamme paremmin ja fiksummin, se antaa meille mahdollisuuden päästä mukaan otteluun ja sitä kautta koko ottelupariin. Mihin se meidät lopulta tulee viemään, sen näyttää itse ottelu, Valakari puntaroi.

Torstain haaste on KuPS:lle toki poikkeuksellisen kova. Young Boysin tason kävi toteamassa viime kaudella Mestarien Liigan lohkovaiheessa myös Manchester United, jolla berniläiset luuttusivat lattiaa Stadion Wankdorfilla.

- Young Boys on kotonaan fantastinen joukkue ja heidän kannattajansa tulevat varmasti laittamaan päälle kovan huutomyrskyn. Tämä on meille jälleen hieno mahdollisuus päästä pelaamaan ja lähdemme totta kai tavoittelemaan jatkopaikkaa, Valakari sanoo.

Ottelu Young Boys - KuPS pelataan torstaina 11.8. Stadion Wankdorfilla Bernissä kello 22.00 Suomen aikaa alkaen.

Lisää uutisia