AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2022

KuPS:lle tappio myös Sveitsissä

KuPS:lle tappio myös Sveitsissä

KuPS:n eurotaival päättyi. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS:n taistelu eurokentillä tuli päätökseen Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella. Sveitsiläinen Young Boys oli toisessa osaottelussa vahvempi lukemin 3-0 ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-0.

KuPS:lla oli jo haastavat lähtökohdat otteluun lähdettäessä ja tilanne vaikeutui entisestään, kun Jean Pierre Nsame siirsi kotijoukkueen johtoon jo kolmannella minuutilla. Vincent Sierro lisäsi johtoa vielä kymmenen minuuttia ennen taukoa ja Nsame kaunisteli lukemia vielä toisella puoliajalla.

Näin KuPS:n hieno eurotaival tuli päätökseen.

KuPS:n kausi Veikkausliigassa jatkuu sunnuntaina, kun se isännöi IFK Mariehamnia.

Lisää uutisia