AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2022

Simo Valakari jäi ilman Motherwell-pestiä

Simo Valakari jäi ilman Motherwell-pestiä

Simo Valakari oli ehdolla Motherwellin manageriksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Skotlantilaisen Valioliigaseura Motherwellin manageriksi ehdolla ollut Simo Valakari jäi ilman paikkaa. Motherwell nimitti managerikseen Steven Hammellin.

Skotlantilaismedioiden mukaan Valakari pääsi viimeisen neljän ehdokkaan joukkoon ja häntä haastateltiin etäyhteyden välityksellä keskiviikkona. Valinta kohdistui kuitenkin Hammelliin, joka toimi jo joukkueen väliaikaisena managerina Graham Alexanderin saatua potkut kauden alla.

Valakari johdattaa KuPS-miehistön torstai-iltana Bernissä Young Boysin kimppuun Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Young Boys voitti Turussa pelatun ensimmäisen osaottelun 2-0. Ottelu alkaa kello 22.00.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia