AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2022

Lee Erwin ei vaivaa päätään huhuilla - "En ajattele mitään muuta kuin Hakaa"

Lee Erwin ei vaivaa päätään huhuilla - "En ajattele mitään muuta kuin Hakaa"

Lee Erwin on herättänyt kiinnostusta myös muualla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan hyökkääjä Lee Erwin on herättänyt otteillaan kiinnostusta myös Veikkausliigan ulkopuolella. Erwinillä ei kuitenkaan vaivaa päätään siirtospekulaatioilla.

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoi taannoin lehtihaastattelussa, että Erwinistä oli tehty kuusinumeroinen ostotarjous ja päävalmentaja Teemu Tainio sanoi yhden ottelun lehdistötilaisuudessa, ettei hän ole myynnissä mistään hinnasta. Leen tilanne kertoo osaltaan myös positiivisesta Hakan nykytilanteesta, sillä Haka taistelee europaikoista eikä sen ole taloudellisesti pakko myydä maalitykkiään.

- En kiinnitä huhuihin mitään huomiota ennen kuin seura tulee sanomaan minulle, että nyt on jotain konkreettista. Siirtoikkunan ollessa auki lehdistö tykkää aina vähän revitellä. En ajattele mitään muuta kuin Hakaa tällä hetkellä ja keskittymiseni on täysin siinä. Onhan se tietenkin itseluottamuksen kannalta mukavaa, kun valmentaja sanoo, ettei ole myynnissä mistään hinnasta, Lee toteaa Hakan sivuilla.

Erwinillä on sopimus täksi kaudeksi, mutta hän väläyttelee mahdollisuutta jäädä Hakaan myös pidemmäksi aikaa.

- Olen tykännyt olla täällä ja olemme aloittaneet neuvottelut jatkosta. Tärkeintä on kuitenkin nyt keskittyä loppukauteen ja auttaa Haka mahdollisimman korkealle sarjataulukossa.

FC Haka on tositoimissa seuraan kerran perjantaina, kun se isännöi AC Oulua. Ottelu alkaa kello 18.00.

vko.49 // 8.12.2023
vko.49 // 8.12.2023
Lisää uutisia