AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2022

"Hyvä esitys meiltä tänään" - Hongan Kevin Jansen muistuttaa, että hyvän vireen pitää myös jatkua

"Hyvä esitys meiltä tänään" - Hongan Kevin Jansen muistuttaa, että hyvän vireen pitää myös jatkua

Kevin Jansen toivoo voiton kantavan myös seuraaviin otteluihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka palasi maajoukkuetauolta kohtaamalla KuPS:n Tapiolan urheilupuistossa. Kotijoukkue iski ensimmäisen vartin aikana kaksi osumaa ja piti oman maalinsa puhtaana läpi ottelun. Näin Honka pääsi juhlimaan upeaa voittoa sarjakärjestä.

Hongan alku otteluun oli erittäin vahva. Kotijoukkue rakensi avausmaalin upealla tavalla ottelun 11. minuutilla. Edmund Arko-Mensah katkoi Diogo Tomasin syötön, käytti pallon Agon Sadikulla joka jatkoi sen vasempaan laitaan Kevin Jansenille. Jansen laittoi kauniin ulkosyrjäsyötön Sadikulle, joka viimeisteli pallon varmasti KuPs-verkkoon.

Honka iski uudelleen vartin pelin jälkeen. Florian Krebs lähetti kulmapotkun, Henri Aalto jatkoi sen taidokkaasti päällään takatolpalle, jossa Rui Modesto ohjasi pelivälineen sisään.

– Ottelu oli kova, mikä toki oli odotettavissa sarjakärkeä vastaan, joka ei ollut hävinnyt yli kolmeenkymmeneen otteluun. Saimme kuitenkin hienon alun peliin, Hongan Kevin Jansen totesi.

Tuloksen myötä Honka vankisti asemiaan kolmannella sijalla. Se on kuusi pistettä perässä sarjan kärkikaksikkoa KuPS-HJK. KuPS on kuitenkin pelannut yhden, ja HJK kaksi ottelua espoolaisia enemmän.

– Ilmapiiri joukkueessa on tietenkin todella hyvä, mutta meillä on peli jälleen keskiviikkona. Jos emme saa sieltä tulosta, ei tälläkään voitolla ole niin paljoa merkitystä. Hyvä esitys meiltä tänään, mutta todellinen testimme on esiintyä korkealla tasolla uudelleen keskiviikkona.

Hongan kausi jatkuu siis jo keskiviikkona 22.6. Silloin matka käy Vaasaan VPS:n vieraaksi. Ottelu laitetaan käyntiin klo 18.00.

– Meidän täytyy käyttää käytössämme olevat päivät huolella ja palautua hyvin jo tästä illasta alkaen. Hyvää ruokaa, hyviä palauttavia treenejä, jääkylpyjä… Kaikki tietävät kyllä mitä tehdä, Jansen summasi.

Lisää uutisia