AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2021

HIFK:lle 1-4 -tappio, mutta... "Olimme mielestäni loistavia tänään"

HIFK:lle 1-4 -tappio, mutta... "Olimme mielestäni loistavia tänään"

HIFK kärsi kauden ensimmäisen tappion. (Kuva: Riku Laukkanen)

FC Inter voitti lauantaina HIFK:n Helsingissä 4-1.

Rumista lukemista huolimatta kotijoukkueen valmentaja Joaquín Gómez antoi tunnustusta omilleen.

– Vaikka se kuulostaakin vähän tyhmältä 1-4-tappion jälkeen, olimme mielestäni loistavia tänään. Se kuulostaa kummalliselta, mutta se on totuus. Minun käy sääliksi meidän pelaajia, kun emme saaneet enemmän mukaamme tästä ottelusta. Niin voi kuitenkin käydä, kun vastassa on yksi tämän maan parhaimmista joukkueista, Gómez toteaa HIFK:n verkkosivuilla.

- Pystyimme luomaan maalipaikkoja ja aiheuttamaan heille ongelmia, mutta sitten teimme myös tyhmiä virheitä. Olen kuitenkin erittäin ylpeä jätkistä. Nyt meidän täytyy miettiä, miten vältämme näitä virheitä jatkossa. Lopussa halusimme tehdä kaikkemme, jotta voittaisimme ottelun. Otimme riskin ja olimme rohkeita, ja tällä kertaa se ei toteutunut. Mutta meidän tulisi aina olla rohkeita, Gómez alleviivaa.

Lisää uutisia