AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2021

"Suunta on viime viikkoina ollut hyvä" - Ilves-toppari Kalle Katz luottavaisena TPS-otteluun

"Suunta on viime viikkoina ollut hyvä" - Ilves-toppari Kalle Katz luottavaisena TPS-otteluun

Kalle Katz on saanut runsaasti vastuuta keväällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vähitellen hyvän rytmin löytäneen Ilveksen valmistautuminen Veikkausliigaan jatkuu lauantaina, kun Kauppiin saapuu vieraaksi TPS.

Ilveksen uudistuneessa puolustuslinjassa on talven aikana saanut paljon vastuuta U21-maajoukkueen toppari Kalle Katz. Hän on havainnut otteiden parantuneen viime viikkojen aikana.

- Suunta on nyt viime viikkoina ollut hyvä, meillä oli sellainen vaikea hetki huonoine tuloksineen, mutta nyt olemme menneet kovasti eteenpäin. Nuoren jengin kasvutarinaan kuuluu tuollaiset pienet notkahdukset, mutta niistä otetaan vaan oppia.

- Olemme pelanneet tosi paljon tänä talvena, jotta oppisimme paremmin toimimaan yhdessä. Nyt yhteistyö alkaa olemaan hyvällä mallilla ja on enää pienistä yksityiskohdista kiinni, että alkaa hyviä tuloksia syntymään, Katz toteaa.

Vielä tässä vaiheessa Katz ei ole vastustajaa ennakkoon tarkkaillut, fokus on täydellisesti omassa pelissä.

- En ole hirveästi Tepsiä seurannut, mutta varmasti ihan haastava matsi siitä on tulossa. Voittoa lähdetään totta kai hakemaan ja omaa peliä yhä parantamaan, kertoo Katz joukkueen tavoitteesta.

Ilves – TPS Kaupissa lauantaina 17.4. kello 14.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä Aamulehden sivuilla. Palvelu on tarjolla tilaajille, mutta muillekin tilaus on helppo tehdä suoraan Aamulehden sivuilta.

Lisää uutisia