AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2020

​KTP lähtee haastamaan TPS:aa – "Joka pallosta ja tilanteesta lähdetään taistelemaan"

​KTP lähtee haastamaan TPS:aa – "Joka pallosta ja tilanteesta lähdetään taistelemaan"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan karsinta alkaa keskiviikkona normitapaan Ykkösessä toiseksi sijoittuneen joukkueen kotiottelulla, kun FC KTP isännöi TPS:aa.

KTP on pelannut kauden aikana paremmin vieraissa kuin kotona. KTP ei kärsinyt yhtään vierastappiota koko kauden aikana ja oli Ykkösen paras vierasjoukkue. Tähän päävalmentaja Argo Arbeiterilla on myös ainakin osaselitys.

– Viimeinen Kajaani-peli meni ihan selvästi pilalle koronasta ja siitä johtuvasta karanteenista. Vieraspelien paremmat tulokset johtuvat siitä, että Tolsalla on niin vaativa yleisö ja ehkä moni tuntee paineita siitä.

- Mutta niiden paineiden kanssa pitää oppia elämään ja pelaamaan. Muuten ei tule sinusta parempaa pelaajaa. Vieraspeleissä on joukkue ollut selvästi rennompi, Arbeiter kommentoi.

KTP:n parhaasta aloituskokoonpanosta on varmuudella pois ainakin käsileikkauksesta toipuva Tuomas Ollila, Jaro-pelissä takareitensä reväyttänyt joukkueen kapteeni David Ramadingyae sekä työluvan viivästymisen takia sivussa oleva Thomas Agyiri.

– Poissaolot totta kai harmittavat, mutta sellaista se jalkapallo on. Jokaisesta pallosta ja tilanteesta lähdetään kuitenkin taistelemaan, Arbeiter lupaa.

Karsinnan 1. osaottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan keskiviikkona 11.11. kello 18.30.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia