AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2020

​KTP lähtee haastamaan TPS:aa – "Joka pallosta ja tilanteesta lähdetään taistelemaan"

​KTP lähtee haastamaan TPS:aa – "Joka pallosta ja tilanteesta lähdetään taistelemaan"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan karsinta alkaa keskiviikkona normitapaan Ykkösessä toiseksi sijoittuneen joukkueen kotiottelulla, kun FC KTP isännöi TPS:aa.

KTP on pelannut kauden aikana paremmin vieraissa kuin kotona. KTP ei kärsinyt yhtään vierastappiota koko kauden aikana ja oli Ykkösen paras vierasjoukkue. Tähän päävalmentaja Argo Arbeiterilla on myös ainakin osaselitys.

– Viimeinen Kajaani-peli meni ihan selvästi pilalle koronasta ja siitä johtuvasta karanteenista. Vieraspelien paremmat tulokset johtuvat siitä, että Tolsalla on niin vaativa yleisö ja ehkä moni tuntee paineita siitä.

- Mutta niiden paineiden kanssa pitää oppia elämään ja pelaamaan. Muuten ei tule sinusta parempaa pelaajaa. Vieraspeleissä on joukkue ollut selvästi rennompi, Arbeiter kommentoi.

KTP:n parhaasta aloituskokoonpanosta on varmuudella pois ainakin käsileikkauksesta toipuva Tuomas Ollila, Jaro-pelissä takareitensä reväyttänyt joukkueen kapteeni David Ramadingyae sekä työluvan viivästymisen takia sivussa oleva Thomas Agyiri.

– Poissaolot totta kai harmittavat, mutta sellaista se jalkapallo on. Jokaisesta pallosta ja tilanteesta lähdetään kuitenkin taistelemaan, Arbeiter lupaa.

Karsinnan 1. osaottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan keskiviikkona 11.11. kello 18.30.

Lisää uutisia