AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 11.11.2020

Jonni Peräaho päättää TPS-uransa liigakarsintoihin – ”Ainakin latausta riittää”

Jonni Peräaho päättää TPS-uransa liigakarsintoihin – ”Ainakin latausta riittää”

Jonni Peräaho ei jatka TPS:ssa tämän kauden jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttäpelaaja Jonni Peräaho siirtyi aikanaan Uudenkaupungin Pallokerhosta TPS:n P14-juniori-ikäluokkaan. Hän nousi TPS:n edustusjoukkueen harjoitusrinkiin kaudeksi 2014. Peräaho päättää upean pelaajauransa TPS:n edustusjoukkueessa tähän kauteen.

Peräaho valmistautuu nyt kolmansiin peräkkäisiin liigakarsintoihin. Tällä kertaa vastassa ei ole sentään KPV, vaan kotkalainen KTP. Peräaho jos joku tietää liigakarsintojen luonteen, sillä kokonaisuudessahan kyseessä on jo neljäs kerta.

- Tässä on saanut kaikkina kausina pelata ja jännittää viimeiseen peliin asti. Se on toki välillä henkisesti rankkaakin, mutta ainakin latausta riittää. Se on tässä tilanteessa tärkeää, että kausi on edennyt nousujohteisesti. Meidän pitää pystyä pitämään se viime kierrosten taso, se on se avain meille, Peräaho kertoo TPS:n sivuilla.

Nyt 26-vuotias Peräaho on opittu tuntemaan todellisena työmiehenä. Hän on istunut aina sujuvasti keskikentän pohjalle, mutta tarvittaessa myös puolustuksen laidalle. Peräahon tavaramerkkinä on aina ollut armoton työmoraali. Ja sitä armotonta työmoraalia tarvitaan vielä keskiviikkona Kotkassa, sekä lauantaina kotoisella Kupittaalla.

- Kaikki vaan paikalle lauantaina, niin saadaan hieno päätös loppujen lopuksi tällekin kaudelle, Peräaho vielä toivottaa.

FC KTP-TPS Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona kello 18.30.

Lisää uutisia