AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 12.10.2019

"Kausarit käyttöön" – Inter-KuPS jo lähes loppuunmyyty

"Kausarit käyttöön" – Inter-KuPS jo lähes loppuunmyyty

Mestaruustaiston ratkaiseva ottelu on jo liki loppuunmyyty. (Kuva: Juha Tamminen)

Kiinnostus ensi viikon lauantaina 19.10. pelattavaan Veikkausliigan mestaruuden ratkaisuotteluun Inter – KuPS on ollut poikkeuksellisen suurta.

Kaikki Veritas Stadionin istumapaikat on jo nyt, reilu viikko ennen ns. finaaliottelua, loppuunmyyty tai -varattu. Vapaita paikkoja on enää parkkipaikan puoleisen päädyn seisomakatsomoon, mutta myös nämä liput hupenevat nopeasti, eikä otteluviikolle todennäköisesti jää juurikaan myytävää.

FC Inter haluaa muistuttaa, että kaikki Interin kauden 2019 kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös päätöskierroksen ottelussa Inter-KuPS. Jokaisella kausikorttiasiakkaalla on siis oma numeroitu paikkansa käytössä myös tässä ottelussa.

Mikäli kausikortin haltijalla tai hänen lähipiirillään ei ole käyttöä paikalle katsomossa 19.10., Inter pyytää ilmoittamaan tästä, jotta paikka voidaan vapauttaa myyntiin jollekulle halukkaalle. Lisätietoja allalevan lähdelinkin kautta.


FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia