AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2019

KuPS valmistautuu kauden huipennukseen normaalein rutiinein

KuPS valmistautuu kauden huipennukseen normaalein rutiinein

Kuva: Juha Tamminen

KuPS pelaa tulevana lauantaina Veikkausliigan mestaruudesta, kun se kohtaa Turussa FC Interin.

FC Inter – KuPS -ottelun voittaja on mestari. Kuopiolaisille riittää tasapelikin. Kuopiossa kauden ratkaisevaan otteluun on valmistauduttu huolella tutuin askelmerkein.

- Treenattiin pelin jälkeen maajoukkueviikolla pari päivää, sitten oli kolme päivää vapaata. Nyt sitten ollaan taas otettu siitä viikkorytmistä kiinni mikä on ollut koko kauden. Normaali treeniä ja valmistautumista. Ei olla muutettu mitään, samalla tavalla lähdetty valmistumaan tähänkin otteluun. Samat asiat tehty samalla tavalla, pyritty pitämään normaalia rutiinia päällä, kertoo KuPS:n luottomaalivahti Otso Virtanen.

KuPS:n kopissakaan ei juuri huomaa, että edessä on jättimäinen ottelu.

- Hyvä fiilis. En näe mitään, että olisi muuttunut. Samanlaista juttua siellä kopissakin. Ainoa mistä huomaa, että on iso peli edessä, on että tuleeko joku lehdistöön kyselyitä on enemmän, Virtanen kertoo.

KuPS pääsee lauantaiseen otteluun erinomaisista lähtökohdista.

- Kaikki ovat sairastuvalta päässeet pois ja kaikki miehet ovat treenivahvuudessa. Jalkeille saadaan ihan paras kokoonpano mitä mahdollista. Meillä on niin laaja ryhmä, että ei se ole kyllä haitannut vaikka muutama pelaaja on tippunutkin pois. Se on ollut hieno asia, Virtanen toteaa.


FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia