AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2019

​Wiss tylynä: "En ole tyytyväinen - aika luokaton esitys"

​Wiss tylynä: "En ole tyytyväinen - aika luokaton esitys"

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ei juuri pelaajiensa päitä silitellyt maanantain ottelun jälkeen.

Ilves tasasi pisteet maanantaina maalittomalla tuloksella IFK Mariehamnia vastaan. Kissapaitojen pääkäskyttäjä Jarkko Wiss oli pettynyt omiensa otteisiin.

– En ole tyytyväinen esitykseen, enkä pisteeseen. Enemmän olisi pitänyt ottaa irti. Ensimmäinen jakso oli yksi huonoimpia, mitä on Tammelassa vedetty. Aika luokaton esitys, Wiss manasi.

– Se, että tulee syöttövirheitä tai keskitykset epäonnistuvat on vielä anteeksiannettavaa ehkä ihan kentän kunnonkin takia. Mutta halu kaksinkamppailuihin ja siirtyminen pystysuuntaan kun pallo pelataan yli, olivat todella heikkoa, vaikka tiedostimme tasan tarkkaan minkälaista futista tänään tulee olemaan.

Ilves teki kaikki vaihtonsa poikkeuksellisen ajoissa. Pari kertaa maali oli lähellä, mutta täyteen vauhtiin ei silti päästy missään vaiheessa. Henkseleitä ei pääse paukuttelemaan kukaan.

– Ensimmäisen jakson perusteella olisi voinut vaihtaa kaikki 11 pelaajaa, mutta ikävä kyllä, se ei ole mahdollista. Vaihdoimme kaksi, eikä sen takia, että he olisivat olleet huonoimmat. Se oli ihan sama, kenet ottaisi pois.

– Toisella jaksolla kuitenkin paransimme. Loimme näennäistä painetta, mutta tarvittava liike ja halu puuttuivat yhä. Se saattoi olla matkarasitusta ja väsymystä, mutta hyvänolontunnetta ei ainakaan, siitä pidän huolen, Wiss kuittasi.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla perjantaina 24.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia