AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2018

Ilaripro ja Lakko isännöivät Veikkausliigan otteluja aitiokisan voittajille

Ilaripro ja Lakko isännöivät Veikkausliigan otteluja aitiokisan voittajille

Ilaripro ja Lakko lukeutuvat Suomen suosituimpiin tubettajiin.

Tubettajat Ilaripro ja Lakko isännöivät Veikkauksen aitiokisan voittajia Veikkausliigan otteluissa.

Veikkauksen ja Veikkausliigan yhteisessä aitiokisassa arvotaan aitioita ja vip-lippuja Veikkausliigan otteluihin. Jokaisen seuran kotiotteluista on mukana kaksi ottelua. Vasta osa aitiokisan otteluista on pelattu eli vielä moni palkinto odottaa voittajaansa.

Aitiokisan omalta sivulta löydät ottelut, joihin voittajalle ja hänen yhdeksälle kaverilleen on tarjolla aitio tai vip-lippuja. Palkinto pitää ottelun lisäksi sisällään hyvää ruokaa, juomaa ja kannattajatuotteita. Aitiokisaan osallistuminen on mahdollista vain täysi-ikäisille, minkä lisäksi osallistuminen edellyttää Veikkauksen etuasiakkaaksi rekisteröitymistä.

Osallistujat voivat valita joka kuukausi uuden ottelun ja osallistua uudelleen arvontaan. Aitioiden voittaja arvotaan noin viikko ennen ottelutapahtumaa. IFK Mariehamnin vip-lippukilpailuun on mahdollista osallistua seuran sosiaalisen median kanavissa.



Tubettajat Ilaripro ja Lakko isännöivät voittajia

Aitiokisaa vauhdittamassa ovat Suomen suosituin tubettaja Lakko ja Suomen suosituin jalkapallotubettaja Ilaripro. Tubettajien somekanavista on mahdollista seurata kisan etenemistä sekä tunnelmia Veikkausliigan otteluista ja aitiotapahtumista.

Lisäksi joukko Veikkausliigan tähtipelaajia vierailee Ilaripron videosarjassa mittelemässä keskinäisestä paremmuudestaan haastekisassa. Tähän mennessä sarjassa on nähty vieraina FC Lahden Kalle Taimi ja HJK:n Moshtagh Yaghoubi.


Tubettajat isännöivät aitiokisan voittajia vielä seuraavissa Veikkausliigan 2018 otteluissa:


La 26.5. HJK – Honka (Ilaripro & Lakko, arvonta suljettu)

Pe 1.6. VPS – SJK (Lakko)

To 21.6. PS Kemi – RoPS (Ilaripro & Lakko)


Osallistu Veikkauksen aitiokisaan tämän linkin kautta.

Lisää uutisia