AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2018

Veikkauksen kisassa voi voittaa aition tai VIP-lippuja

Veikkauksen kisassa voi voittaa aition tai VIP-lippuja

Veikkauksen aitiokisassa on mahdollista voittaa käyttöönsä aitio tai vip-lippuja Veikkausliigan otteluihin.

Veikkauksen ja Veikkausliigan yhteisessä aitiokisassa arvotaan aitioita ja vip-lippuja Veikkausliigan otteluihin. Jokaisen seuran kotiotteluista on mukana kaksi ottelua. Valittavien otteluiden joukosta löytyvät mm. Turun, Pohjanmaan, Lapin ja pääkaupunkiseudun derbyt sekä paljon muita mielenkiintoisia Veikkausliigan otteluita.

Kampanjan kisasivulta löydät ottelut, joihin voittajalle ja hänen yhdeksälle kaverilleen on tarjolla aitio tai vip-lippuja. Palkinto pitää ottelun lisäksi sisällään hyvää ruokaa, juomaa ja kannattajatuotteita. Kilpailuun osallistuminen on mahdollista vain täysi-ikäisille, minkä lisäksi aitiokisaan osallistuminen edellyttää Veikkauksen etuasiakkaaksi rekisteröitymistä.

Osallistujat voivat valita joka kuukausi uuden ottelun ja osallistua uudelleen arvontaan. Aitioiden voittaja arvotaan noin viikko ennen ottelutapahtumaa. IFK Mariehamnin vip-lippukilpailuun on mahdollista osallistua seuran sosiaalisen median kanavissa.

Aitiokisaa vauhdittamassa ovat Suomen suosituin tubettaja Lakko ja Suomen suosituin jalkapallotubettaja Ilaripro. Tubettajien somekanavista on mahdollista seurata kisan etenemistä sekä tunnelmia Veikkausliigan otteluista ja aitiotapahtumista. Lisäksi joukko Veikkausliigan tähtipelaajia vierailee Ilaripron videosarjassa mittelemässä keskinäisestä paremmuudestaan haastekisassa.


Osallistu Veikkauksen aitiokisaan tämän linkin kautta.

Lisää uutisia