AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 16.5.2017

KuPS:n Salamilla kaksijakoiset tunnelmat

KuPS:n Salamilla kaksijakoiset tunnelmat

Gbolahan Salami pelasi perjantaina 37:nnen Veikkausliigaottelunsa KuPS-paidassa tehden 17:nnen liigamaalinsa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjätähti Gbolahan Salami oli keskeisessä roolissa perjantaisessa 2-1 lukemiin päättyneessä HIFK-voitossa.

Kärkipelaaja missasi ensin rankkarin, puski tämän jälkeen upean tasoitusmaalin puolustaja Sebastian Sorsan nappikeskityksestä ja antoi lopussa ratkaisevan syötön Urho Nissilän laukomaan voittomaaliin.

Maalitykki harmitteli epäonnistunutta rangaistuspotkuaan, mutta iloitsi tekemänsä maalin ja arvokkaan kotivoiton johdosta.

- Me tultiin peliin takaisin ja tein maalin. Joskus isotkin tähtipelaajat epäonnistuvat omassa rankkarissaan ja häviävät pelin sen takia. Joskus niin vaan käy. Olen onnellinen siitä että me voitettiin, korjasin virheen ja tein maalin. Meidän piti tehdä paljon töitä jotta voitetaan peli ja me haluttiin todella voittaa, hyökkääjä sanoo seuransa sivuilla.

KuPS ei saavuttanut kolmea pistettä helpolla. Tiukka peli kääntyi vasta viimeisen kymppiminuuttisen aikana tiiviin taistelun jälkeen.

- Oli kovaa taistelua. Ei ollut ollenkaan helppo peli. 0-1-maalin jälkeen meidän piti itse tehdä kaksi ja se ei ole koskaan helppoa. Se oli paras pelini tällä kaudella ja olin erittäin onnellinen lopputuloksen johdosta, Offsetpaino L.Tuovinen Ky:n kummipelaaja iloitsee.


FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia