AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2015

Interille hyviä ja huonoja uutisia

Interille hyviä ja huonoja uutisia

Suomen Cupin ottelussa HIFK:ta vastaan loukkaantuneet Jukka Lehtovaara ja Kalle Kauppi joutuvat jättämään tulevia otteluita väliin. Sen sijaan Petros Kanakoudis nähtäneen kentällä jo sunnuntaina Lahdessa.

Suomen Cupin puolivälieräottelu sunnuntaina HIFK:ta vastaan toi Interille jatkopaikan, mutta myös muutamia loukkaantumisia. Jukka Lehtovaara joutui tulemaan vaihtoon jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen ja Petros Kanakoudis pian toisen puoliajan alettua. Vielä ottelun lopussa Kalle Kauppi kannettiin paareilla kentältä.

Pelaajat olivat heti alkuviikosta Interin joukkuelääkäri Petri Paakin tutkittavina Terveystalossa. Paakin mukaan ainakin Jukka Lehtovaaralta ja Kalle Kaupilta jää otteluita väliin.

- Kalle on näillä näkymin sivussa peleistä nelisen viikkoa. Sen sijaan Jukan tilannetta on vielä vaikeaa arvioida, sillä paraneminen saattaa lähteä käyntiin ripeästikin. Hänellä poissaoloaika voi olla vähän pidempi kuin Kallella, mutta saamme siitä lisätietoa ensi viikolla, Paakki kertoo Interin kotisivuilla.

Sen sijaan Petros Kanakoudisilta ei Paakin mukaan välttämättä jää pelejä väliin.

- Petros tuli oikeaan aikaan kentältä pois sunnuntaina ja hän saattaa olla pelikuntoinen jo seuraavassa pelissä, lääkäri täsmentää.

Myös kaksi edellistä peliä väliin jättänyt Eric Matoukou pystyy osallistumaan harjoituksiin jo lähes täysipainoisesti. Interin fysioterapeutti Antti Laurilan mukaan Matoukoun paluu kokoonpanoon onkin jo lähellä.

FC Lahti - Inter Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 3.5. klo 16.00.

Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia