AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2015

Voitto maistui Dragtsmalle - loukkaantumiset huolena

Voitto maistui Dragtsmalle - loukkaantumiset huolena

Cupin välieräpaikka maistui Job Dragtsmalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter nappasi paikan Suomen Cupin välieriin voittamalla HIFK:n Sonera Stadiumilla pelatussa puolivälieräottelussa 0-2 (0-1). Huolta toi kuitenkin kolmen pelaajan loukkantuminen.

Päävalmentaja Job Dragtsman mukaan joukkue sai tuloksellisesti sen mitä se halusi.

- Tässä pelissä oli panoksena paikka neljän parhaan joukossa. Saavutimme sen, joten tyytyväinen pitää olla, iloitsi päävalmentaja Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Pelin kulku olisi voinut muuttua merkittävästi, jos HIFK olisi pystynyt hyödyntämään aivan pelin alussa tulleen rankkarin. Tämän myönsi myös Dragtsma.

- Peli olisi voinut saada tietysti toisenlaisen luonteen, jos he olisivat onnistuneet rankkarissa heti alussa. Olimme siinä kuitenkin onnekkaita, kun laukaus meni yli maalin, sanoi Dragtsma.

Interin peli ei noussut tasollisesti oikein missään vaiheessa parhaimpaan loistoon. Viides peli kahteen viikkoon painoi selvästi joidenkin pelaajien jaloissa.

- Tämä oli meille viides peli kahteen viikkoon ja se näkyi joidenkin pelaajien otteissa, mikä on kyllä ihan normaalia. Pelimme ei ollut tänään ihan parasta, mutta pystyimme kuitenkin puristamaan voittoon tarvittavat maalit. Puolustimme tiiviisti ja pystyimme myös hyökkäämään välillä vaarallisesti, näki Dragtsma.

Inter maksoi voitostaan lopulta voitosta kovan hinnan, kun peräti kolme pelaajaa joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisten takia. Dragtsma ei lähtenyt arvailemaan Jukka Lehtovaaran, Petros Kanakoudisin ja Kalle Kaupin vammojen laatua.

- Katsotaan heidän tilannetta tarkemmin ensi viikolla tarkempien tutkimusten jälkeen. Toivottavasti vammat eivät ole vakavia. Meillä on kuitenkin onneksi laaja pelaajarinki, mistä löytyy tuoretta voimaa, päätti Dragtsma.

Lisää uutisia