vko.28 // 15.7.2021

KuPS upealla murskavoitolla jatkoon

Urho Nissilä aloitti KuPS:n maalijuhlat. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS eteni Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle, kun se käänsi kotiottelussaan 0-1 takaa-ajoaseman 5-0-voitoksi armenialaista FC Noahia vastaan. Näin KuPS eteni komeasti toiselle kierrokselle yhteismaalein 5-1.

KuPS iski vastustajalle luun kurkkuun jo heti ensimmäisellä puoliajalla, jolloin kaikki maalit nähtiin. Urho Nissilä aloitti maalitalkoot 14. minuutilla upealla vapaapotkumaalilla. Toinen osuma nähtiin 11 minuuttia myöhemmin, kun Anton Popovitch teki hyvän esityön ja Daniel Carrillolla oli helppo työ siirtää kuopiolaiset yhteismaaleissa johtoon. Seuraavaan maaliin ehti kulua 12 minuuttia, kun Aniekpeno Udoh karkasi läpiajoon eikä erehtynyt. Kolme minuuttia siitä ja Henry Uzochokwu lisäsi johdon jo neljään.

Toisella puoliajalla FC Noah pääsi pariin otteeseen kolisuttamaan maalikehikoita, mutta KuPS:n maali pysyi koskemattomana. Lopussa Lucas Rangel vielä kaunisteli kuopiolaisten voittolukemia.

Toisella karsintakierroksella KuPS kohtaa ukrainalaisen FC Vorskla Pultavan. Toisen karsintakierroksen avausosat pelataan 21.-22.7. ja toiset osat käydään 27.7. ja 29.7.