AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 7.5.2024

​"Tässä tilanteessa on saatava hyvä tulos" – Inter Ilves/2:n vieraana cupissa keskiviikkona

​"Tässä tilanteessa on saatava hyvä tulos" – Inter Ilves/2:n vieraana cupissa keskiviikkona

"Vesku" painottaa voiton tärkeyttä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkaa Suomen Cupin avauksessaan keskiviikkona Tampereelle Ilves/2:n vieraaksi.

Viikonlopulta Interillä on alla tappio IFK Mariehamnille tauon johtoaseman käännyttyä päälaelleen. Interin päävalmentaja Vesa Vasara myöntää, että sunnuntain ottelu oli pettymys samoin kuin koko alkukausikin ainakin osittain.

- Pettymys sunnuntaille saarelta on takana ja nyt keskittyminen on täysin cupin ottelussa Ilvestä vastaan. Vasara sanoo.

- Liian helpostihan meille on tehty maaleja ja vähän outojakin maaleja. Keskitymme kuitenkin omaan pelaamiseen ja näiden korjaamiseen sitä kautta, nyt on hyvä mahdollisuus päästä taas hyvään pelin kiinni.

Inter on luonnollisesti selkeä ennakkosuosikki keskiviikkona. Turkulaisten reservijoukkue haki Ilves/2:sta juuri 4-2-voiton, mutta Vasaran mukaan keskittymisen on oltava ehdottomasti kohdallaan alusta sakkaa.

- Ilves on mielenkiintoinen, taitava ja nuori joukkue, joka pelaa rohkeasti. Meidän pitää ottaa vastustaja tosissaan ja varsinkin tässä tilanteessa meidän on saatava hyvä tulos.

- Eivät nämä ole ikinä helppoja pelejä cupissa. Tietysti meiltä odotetaan jatkopaikkaa ja sitä lähdetään ilman muuta hakemaan, Vasara tiivistää.

Cupin 4. kierroksen ottelu Ilves/2 - FC Inter Tammelan Stadionilla keskiviikkona 8.5. kello 19.00. Kaikki Veikkausliigajoukkueitten Suomen Cupin ottelut 4. kierroksella suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia