AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 11.6.2024

FC Inter-Ilves Ruudun studio-otteluna – ”Peilaamme isosti myös kierroksen muita otteluita”

FC Inter-Ilves Ruudun studio-otteluna – ”Peilaamme isosti myös kierroksen muita otteluita”

Kuva: Jimi Soinila

Keskiviikkona viettävän Jalkapallopäivän kunniaksi Veikkausliigassa pelataan täysi kierros. Studioisäntä Tero Karhun mukaan kierrosta seurataan lähetyksessä kattavasti, mutta päähuomiona on FC Interin ja Ilveksen välinen ottelu.

FC Inter on tällä kertaa nähty pariin otteeseen studiopelissä, mutta Ilves on ensimmäistä kertaa suurennuslasin alla.

- Taas on tosi kiinnostava peli tiedossa. Ilves on pelannut tällä kaudella hyvin, mutta kolmesta edellispelistä ei ole tullut voittoa. Jos Ilves haluaa taistella mitalisijoista tai mestaruudesta, pitäisi sen pystyä voittamaan myös suorat haastajansa. Nyt pitää tulla kolme pistettä. Ilves pelaa kivaa futista, mutta ei se auta, jos ei voita, Karhu toteaa.

Karhu ei usko, että Ilves tulee pääsemään helpolla keskiviikkonakaan, sillä Inter pääsee lähtemään kotiotteluunsa kahden peräkkäisen voiton siivittämänä.

- Ei ole helppoa peliä tiedossa Ilvekselle. Interillä on alla kaksi voittoa ja he ovat saamassa takaisin sitä itseluottamusta. Tiedämme talven perusteella minkälainen osaaminen joukkueessa on.

- Tietyllä tapaa tämä on Interille sellainen vedenjakaja. Tämä olisi sellainen ottelu jonka heidän olisi voitettava, jos haluavat nousta mukaan vielä Mestaruussarjaan ja siellä sitten voi tapahtua mitä tahansa, Karhu pohdiskelee.

Keskiviikkona vietetään kansallista Jalkapallopäivää, jonka tarkoituksena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa. Jalkapallopäivä tulee näkymään myös studiossa.

- Peilaamme isosti myös kierroksen muita otteluita ja Jalkapallopäivän kunniaksi kotimainen futis on vahvasti esillä ja tulemme olemaan kierroksella läsnä myös muilla paikkakunnilla, Karhu paljastaa.

Ruudun studio-osuus alkaa kello 17.15. Karhun grillattavana studiossa ovat asiantuntijat Mika Hilander ja Tuija Hyyrynen.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia