AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

Kärki tiivistyi Jalkapallopäivän kierroksella - KuPS:lle kauden ensimmäinen tappio

Kärki tiivistyi Jalkapallopäivän kierroksella - KuPS:lle kauden ensimmäinen tappio

Kuva: Mira Lönnqvist

Keskiviikkona 12.6. vietettiin kansallista Jalkapallopäivää ja Veikkausliigaa pelattiin illalla täyden kuuden ottelun kierroksen verran.

Ilta alkoi ryminällä, kun kello 18 pilli soi ottelun alkamisen merkiksi viidellä paikkakunnalla ja tuntia myöhemmin käynnistyi vielä jo alkuviikolla loppuunmyyty Helsingin paikalliskamppailua Gnistan-HJK.

Sarjakärki KuPS kärsi kauden avaustappionsa FC Hakan vietyä pisteet matkaansa Väre Areenalta. Sarjakakkonen VPS puolestaan jäi maalittomaan pistejakoon IFK Mariehamnin vieraana. Hakan ohella muut kärkikuusikon joukkueet Ilves, SJK ja HJK voittivat ottelunsa, joten kärki tiivistyi entisestään.

Tyvipäässä AC Oulun ja FC Lahden tasapeli ja EIF:n tappio Seinäjoella merkitsivät pientä muutosta järjestykselle, mutta piste-erot ovat edelleen pieniä.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga Jalkapallopäivänä keskiviikkona 12.6.:

18.00 AC Oulu – FC Lahti 2-2 (1-1)
18.00 FC Inter – Ilves 0-2 (0-0)
18.00 IFK Mariehamn – VPS 0-0
18.00 KuPS – FC Haka 0-1 (0-1)
18.00 SJK – EIF 3-1 (1-1)
19.00 Gnistan – HJK 0-4 (0-2)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia