AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 11.6.2024

Mika Hilander nostaa Ilveksen studio-ottelun suosikiksi – ”Interin pitää parantaa paljon”

Mika Hilander nostaa Ilveksen studio-ottelun suosikiksi – ”Interin pitää parantaa paljon”

FC Inter ja Ilves kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. (Kuva: Jimi Soinila)

Veikkausliiga palaa tositoimiin keskiviikkona täydellä kierroksella. Ruudun studio-otteluna keskitytään FC Interin ja Ilveksen väliseen otteluun.

Joukkueet kohtasivat toisensa vain muutama viikko sitten Tammelassa ja tuolloin Ilves oli selkeästi vahvempi voittaen 3-0.

- Olin katsomassa sitä peliä ja Ilves oli siinä jopa murskaavan ylivoimainen. Uskon, että Inter saa silti kotiottelustaan tasaisemman kuin joukkueiden edelliskohtaaminen oli, Ruudun asiantuntija Mika Hilander pohtii lähtöasetelmia.

Ilves on voitoitta kolme edellisotteluaan ja samalla FC Inter on saanut tililleen kaksi peräkkäistä voittoa. Hilanderin mukaan vaaka kallistuu ennakkoon Ilveksen puoleen.

- Ilves on pelannut niin vahvasti tällä kaudella. Ilves oli keskikentällä, laitapelaamisessa ja kaksinkamppailussa Interiä vahvempi ja niissä Interin pitää parantaa paljon.

Ilveksellä on allaan vierastasapelit HJK:ta ja VPS:aa vastaan sekä 1-2-tappio KuPS:lle.

- Eihän se tietenkään hyvä ole, ettei pysty voittamaan päävastustajiaan. KuPS:aa vastaan viime hetken tappio ja viime ottelussa VPS:aa vastaan Ilves antoi vähän turhan maalin. En tiedä kuinka paljon Ilveksessä oli edes budjetoitu noista peleistä pisteitä. Uskon, että he ovat nyt pisteellisessä aallonpohjassaan.

Erityisesti Hilanderin silmiä on hivellyt Ilveksen keskikentän pelaaminen.

- Kyllä minä olen tykännyt katsoa Joona Vetelin ja Anton Popovitchin pelaamista Ilveksen keskikentällä.

FC Inter - Ilves Veritas Stadionilla keskiviikkona 12.6. kello 18.00. Studio-osuus starttaa kello 17.15. Hilanderin lisäksi studiossa nähdään Tuija Hyyrynen ja studioisäntänä keskustelua johtaa Tero Karhu.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia