AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 9.4.2024

Veikkausliiga-podcastissa vieraana SJK:n Eetu Mömmö

Veikkausliiga-podcastissa vieraana SJK:n Eetu Mömmö

Eetu Mömmö vierailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa kuullaan SJK:n Eetu Mömmön kuulumisia. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj.

Italialaisseura Leccesta SJK:hon lainalle siirtynyt Mömmö kertoo muun muassa siirtonsa taustoista ja ajastaan Italiassa.

- Siinä käytiin talvella monen joukkueen kanssa Suomestakin neuvotteluja ja SJK oli sitten pitkäjänteisin näissä neuvotteluissa. En ihan vielä kauden päätyttyä tiennyt tai voinut sanoa juuta tai jaata, niin SJK jatkoi ja jaksoi jatkaa sitä yhteydenottoa tosi pitkään ja totta kai tiesin tämän seuran ja minulla on monta hyvää ystävää täällä jo valmiiksi, niin se helpotti sitä päätöstä. Tietää mitä saa ja tietää, mihin tulee. Se oli se isoin syy, Mömmö kertoo.

Lähetyksessä kuullaan myös Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj'n mietteitä kaudesta sekä tulevasta Pohjanmaan derbystä, joka on myös Ruudun seuraava studio-ottelu.

Uusin Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

VPS-SJK perjantaina 12.4. kello 19.00 Lemonsoft Stadionilla. Ottelu on samalla Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa kello 18.15.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia