AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 12.4.2024

Eetu Mömmö saanut oppia derbyn merkityksen – ”Paikallispelit ovat todella tärkeitä”

Eetu Mömmö saanut oppia derbyn merkityksen – ”Paikallispelit ovat todella tärkeitä”

Eetu Mömmö odottaa jo derbyä.

Ensimmäinen Pohjanmaan derby on edessä perjantaina, kun SJK matkustaa Vaasaan VPS:n vieraaksi. Eetu Mömmö on lyhyessä ajassa oppinut derbyn tärkeyden.

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa voitolla ja joukkueet ottivat myös mittaa toisistaan juuri kauden alla, kun ne pelasivat 2-2-tasapelin. Mömmön mukaan SJ

- Meillähän oli silloin muutama viikko sitten Vepsua vastaan harkkamatsi ja siitä tuli tasuri. Olimme ansainneet voiton, niin kyllä me lähdemme nyt ne kolme pistettä ottamaan, kun on tosipelit avattu. Kyllä mielestäni meillä on parempi joukkue ja meidän pitää näyttää se nyt perjantaina, Mömmö toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Mömmö liittyi SJK:n mukaan kauden alla, mutta hänelle on ehditty jo korostaa paikallisottelun merkitys.

- Olen ollut täällä kuukauden, niin kyllä tätä on teroitettu, että milloin pelataan VPS:aa vastaan. Olemme käyneet läpi, että paikallispelit ovat todella tärkeitä ja niitä odotetaan innolla.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj.

VPS-SJK perjantaina 12.4. kello 19.00 Lemonsoft Stadionilla. Ottelu on samalla Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia