AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2024

Mehmet Hetemaj odottaa derbyä – ”Ei missään nimessä kannata jättää välistä”

Mehmet Hetemaj odottaa derbyä – ”Ei missään nimessä kannata jättää välistä”

Mehmet Hetemaj odottaa Pohjanmaan derbyä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vuoden ensimmäinen Pohjanmaan derby on edessä jo heti toisella kierroksella, kun VPS isännöi SJK:ta. Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj odottaa kihelmöivää ottelua.

Veikkausliiga starttasi räjähtävästi, kun avauskierroksella nähtiin runsaasti draamaa ja jännitystä.

- Odotti pitkään eikä avauskierros jättänyt kylmäksi ketään. Monipuolisia otteluita, viihdyttäviä, tapahtumarikkaita. Sai kolmesta yhdeksään istua sohvalla ja nauttia huippujalkapallosta. Mikäs sen parempaa viettää lauantai-iltapäivää kuin istua sohvalla ja nauttia

fudiksesta, Hetemaj hehkuttaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

VPS haki kauden avauksessaan 2-1-voiton FC Hakasta ja SJK kaatoi kotikentällään samoin numeroin AC Oulun. Joukkueiden välisissä otteluissa on yleensä sattunut ja tapahtunut eikä Hetemaj usko, että tämäkään kerta on poikkeus.

- Molemmilla on voitto alla, tietysti siellä on paljon muutoksia tullut, mutta jopa viime vuoteen pikkuisen enemmän voidaan odottaa tapahtumarikasta ottelua, koska nyt on SJK, joka tykkää hyökätä nopeasti ja niin tykkää myös VPS. Sanotaan näin, että viime vuonna se päättyi 3-2 Vepsulle ja jos muistetaan, niin aivan lopussa Sawyer puski Huddin kulmasta, niin se oli todella hieno peli. Uskon, että nytkin perjantaina tulee.

- Nyt on sellaiset ensimmäisen ottelun jännityspaineet ja hoidettu ja kolme pistettä saatu mukaan. Nyt ne pääsevät pelaamaan aika avoimesti ja nauttimaan tästä. Tämä tulee olemaan ottelu, jota ei missään nimessä kannata jättää välistä.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä. Lähetyksen päävieraana on SJK:n Eetu Mömmö.

VPS-SJK perjantaina 12.4. kello 19.00 Lemonsoft Stadionilla. Ottelu on samalla Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa kello 18.15.

Lisää uutisia