AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2023

FC Hakan Friberg odottaa uusia tuulia – ”Odottava ja innostunut fiilis”

FC Hakan Friberg odottaa uusia tuulia – ”Odottava ja innostunut fiilis”

Niklas Friberg on lataillut akkujaan loman aikana. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan pelaajat viettävät tällä hetkellä hyvin ansaittua lomaa ja lataavat akkuja tulevaa kautta ajatellen. Niklas Friberg on pyrkinyt pitämään ajatukset poissa jalkapallosta, mutta vajaan viikon päästä alkavat harjoitukset kolkuttelevat jo takaraivossa.

Pelaajien loman aikana FC Haka siirtyi uuteen aikakauteen, kun pohjoisirlantilainen Andy Smith pestattiin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Kuudenteen kauteensa Hakassa valmistautuva odottaa innolla uusia tuulia.

- Tosi positiiviset fiilikset. Tässä on odottava ja innostunut fiilis. Varmasti tulee paljon uusia juttuja ja siitä samalla oppii sekä henkilökohtaisesti että koko joukkue. Aloitamme ikään kuin puhtaalta pöydältä, Friberg mietiskelee Hakan sivuilla.

Haka palaa harjoituksiin 4.12. ja Friberg myöntää, että tänä vuonna tilanne on uuden valmennuksen myötä erilainen. Samalla uutuus viehättää ja harjoituksiin paluussa on hieman lisäkipinää.

- Kieltämättä on. Periaatteessa mikään ei ole muuttunut, mutta toisaalta taas kaikki on muuttunut. Uskon, että tulee aika paljon muutoksia ja se tuo ekstrakutinaa. Hyvät ja positiivisesti jännittyneet tunnelmat.

Lomansa Friberg on viettänyt akkujaan lataillen, jotta on valmis tosimenon alkaessa.

- Aika paljon on tullut vietettyä aikaa perheen kanssa ja lepäillessä. Olen yrittänyt saada ajatuksiani pois jalkapallosta enkä ole miettinyt sitä yhtään. Viime kausi oli sen verran raskas, että on ollut hyvä ottaa vähän etäisyyttä. Nyt on hyvä hetki ladata vähän akkuja, että on fyysisesti ja henkisesti valmis aloittamaan taas harjoitukset.

Lisää uutisia