AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 6.11.2023

FC Haka julkaisi seurasta lähteviä pelaajia - "Jonkun rooli on ollut isompi ja jonkun pienempi"

FC Haka julkaisi seurasta lähteviä pelaajia - "Jonkun rooli on ollut isompi ja jonkun pienempi"

"Mamba" ei jatka Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka julkaisi verkkosivuillaan seitsemän pelaajan nimet, jotka eivät jatka valkeakoskelaisseurassa ensi kaudella.

FC Hakan jättäviä pelaajia ovat Henri Malundama, Aatu Hakala, Atte Sihvonen, Fallou Ndiaye, Mehdi Boukassi, Thomas Saarinen ja Alberto Alvarado Morin.

Näin ollen yksi pitkäaikaisimmista pesteistä Hakan paidassa päättyy, kun Henri Malundama sulkee Tehtaan kentän pukukopin oven takanaan. Tampereen Kisa-Tovereiden kasvatti ehti edustamaan valkopaitoja kaikkiaan kahdeksan kauden ajan, pelaten niissä kaikkiaan 222 virallisessa ottelussa.

Vasemman laitapuolustajan luottoratsuna tunnettu Mamba muistelee torstaina julkaistavassa Hacast -jaksossa aikaansa Valkeakoskella pelkästään hyvällä.

– Äkkiä ne vuodet vierii. Ei sitä tajunnutkaan tossa matkalla, että kuinka pitkään on ollut. Joskus ne siteet vaan katkee ja nyt oli tän vuoro, Malundama toteaa FC Hakan verkkosivuilla.

– Kannattajille kiitos, miten loistavasti aina kannustitte, oli hyvä tai huono päivä!

Malundama paljastaa Hacast -jaksossa myös, että uran on tavoitteena jatkua, joten nähdään Tehtiksellä Mamba tulevinakin vuosina.

– Kaikesta haluan kiittää, oli kyllä todella hienot vuodet ja tuun aina muistamaan nää Haka -vuodet. Kyllä täällä tulee aikamoinen Haka -sydän aina olemaan!

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen haluaa esittää koko seuran kiitokset niin Malundamalle kuin kaikille muillekin seuran jättäville pelaajille.

– Haluan kiittää seuran nyt jättäviä pelaajia heidän panoksestaan menneellä kaudella. Jonkun rooli on ollut isompi ja jonkun pienempi, mutta kaikki ovat olleet tärkeässä roolissa seuran eteenpäin viemisessä.

Lisää uutisia