AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2023

​Näin jatkuu Eurolopputurnaus keskiviikon jälkeen

​Näin jatkuu Eurolopputurnaus keskiviikon jälkeen

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan Eurolopputurnauksen ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan keskiviikkona ja Eurolopputurnaus jatkuu tämän jälkeen jo lauantaina.

Keskiviikon otteluissa kohtaavat SJK ja AC Oulu sekä FC Honka ja FC Inter. Ottelut pelataan ratkaisuun saakka eli tarvittaessa pelataan jatko-ottelu ja mikäli tilanne senkin jälkeen on tasan, ratkaistaan voittaja rangaistuspotkukilpailulla.

Keskiviikon otteluitten voittajat kohtaavat Eurolopputurnauksen toisella kierroksella lauantaina 28.10. Mikäli SJK voittaa AC Oulun, on se parhaimman sarjasijoituksensa myötä lauantain ottelussa kotijoukkue ja ottelu OmaSp Stadionilla Seinäjoella alkaa tuolloin kello 16.00.

Mikäli AC Oulu voittaa SJK:n, on lauantain toisen kierroksen ottelun kotijoukkue voittaja ottelusta Honka-Inter ja tällöin ottelu lauantaina alkaa kello 17.00 Espoossa tai Turussa.

Toisen kierroksen ottelun voittaja etenee Eurolopputurnauksen finaaleihin VPS:aa vastaan. Ensimmäinen finaaliottelu pelataan toisen kierroksen voittajan kotikentällä keskiviikkona 1.11. ja alkaa joukkueesta riippumatta kello 18.00. Finaalin toinen osa pelataan Lemonsoft Stadionilla Vaasassa sunnuntaina 5.11. ja se alkaa kello 16.00.

Finaalivoittaja ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella ja voittaja saa paikan ensi kauden UEFA:n Konferenssiliigan karsintoihin.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia