AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2023

SJK-juniorit järjestävät marssin HJK-peliin

SJK-juniorit järjestävät marssin HJK-peliin

SJK järjestää sunnuntaina perheottelun. (Kuva: Mika Alavesa)

SJK-juniorit järjestävät sunnuntain SJK – HJK Veikkausliiga-peliin marssin, jossa juniorit marssivat yhdessä Alaseinäjoenkadun kautta OmaSp Stadionin pihaan. Marssille voi osallistua kaikki SJK-väki, kannattajat ja perheet.

Kokoontuminen on klo 16:05 alkaen Seinäjoen Jääurheilukeskuksen jäähalli 3:n pihaan, ja marssi lähtee liikkeelle klo 16:15. Sieltä se kulkee Wallsport Areenan takaa ensin Alaseinäjoenkadulle, ja kiertää Wallsport Areenan puoleisesta rampista suoraan OmaSp Stadionin pihaan.

OmaSp Stadionin etupihan Hetki-Areenalla, sunnuntain matsipäivän oheisohjelma on rakennettu lapsia silmällä pitäen. Tarjolla on mm. huikean jännittävää aarteen etsintää, pelastuslaitoksen kalustoesittely sekä poniajelua. Mukana tietenkin perinteiseen tapaan myös pomppulinna, kioskien herkut sekä muut tutut aktiviteetit ja palvelut.

Lisää uutisia