AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 18.9.2023

​EIF ja Gnistan yhä tasatahdissa Ykkösen kärjessä – ja karussa muilta

​EIF ja Gnistan yhä tasatahdissa Ykkösen kärjessä – ja karussa muilta

Gnistan on tasatahdissa EIF:n kanssa Ykkösen kärjessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen jatkosarjat käynnistyivät viikonloppuna ja kärjen tilanne ei juurikaan muuttunut, joskin vankistui.

Tasapisteistä kärjessä ylempään jatkosarjaan lähteneet EIF ja Gnistan ottivat kumpikin avauskierroksella voiton. EIF kaatoi kotonaan HIFK:n 2-0 ja Gnistan samoin numeroin TPS:n. Näin kärkikaksikon maalierokin säilyi edelleen täsmälleen samana.

Kun ylemmän jatkosarjan kolmannessa ottelussa MP ja SJK Akatemia pelasivat 2-2-tasapelin, kärkikaksikko teki lisää eroa muihin. Eroa kolmantena olevaan MP:hen on nyt jo yhdeksän pistettä ja kun ottelukierroksia on jäljellä enää neljä, käytännössä joko Gnistan tai MP tulee nousemaan suoraan Veikkausliigaan kaudelle 2024.

Ykkösen ylemmän jatkosarjan seuraavat ottelut pelataan tämän viikon perjantaina ja lauantaina.

Lisää uutisia